86487166 3096650263680071 9113427307938185216 o
86487166 3096650263680071 9113427307938185216 o

 

Здружението за заштита и едукација на деца и млади Роми Прогрес спроведе активност Start Up Камп за иновации – “S Factor”,
поддржан од страна на Агенцијата за млади и спорт, каде предходно беше објавен конкурс на фејсбук страната на Roma Progress
до сите заинтересирани млади кои сакаат да учествуваат.

Младите од 18 до 25 години добија можност да учествуваат и научат повеке од областа на бизнис и претприемништво,
каде во Start Up Кампот за иновации – “S Factor” ги искажаа своите идеи и научија нешто повеќе околу областа за
бизнис и претприемништво.