ПРОЕКТИ

НАСТАНИ ОРГАНИЗИРАНИ ОД ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ЗАШТИТА И ЕДУКАЦИЈА НА ДЕЦА И МЛАДИ РОМИ "ПРОГРЕС"

Фолклорен фестивал “СИТЕ СМЕ ИСТИ„

Здружението за заштита и едукација на ...

Read More

Фудбал против Хомофобија

Здружението Прогрес во соработка со Far...

Read More

Работилница “Aнтикорупција”

Здружението  Прогрес во соработка со ...

Read More

Младите се докажуваат во општеството – ДА!

Здружението прогрес во соработка со INS...

Read More

ДРУГИТЕ ЗА НАС

ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЗАШТИТА И ЕДУКАЦИЈА НА ДЕЦА И МЛАДИ РОМИ “ПРОГРЕС” Е ВИСТИНСКОТО НЕШТО ЗА НАС! ОДЛИЧНО ОРГАНИЗИРАНИ ПРОЕКТИ!

Изабела

ДРУГИТЕ ЗА НАС

ПРЕПОРАЧУВАМ ЦЕЛОСНО ПРИДРУЖУВАЊЕ КОН ЗДРУЖЕНИЕТО ЗА ЗАШТИТА И ЕДУКАЦИЈА НА ДЕЦА И МЛАДИ РОМИ “ПРОГРЕС” , ТИЕ СЕ ВИСТИНСКИТЕ!

Моника

ИНФОРМАТИВЕН БЛОК

Промовирање на проектот – Вклучени Роми – Светла иднина!

  Во текот на изминатите месеци, волонтерите и членовите на Здр

Read More

Конкурс за,,Едукација за вклучување на млади Роми претприемачи” – Град Скопје

Здружението за заштита и едукација на деца и млади Роми Прогрес с

Read More

NEWSLETTER